flemming zuschlag

Forstander: Flemming Zuschlag Christ​iansen​.

Flemming er aut. psykolog, psykoterapeut MPF, Småbørnskonsulent, pædagog, 2-Familieterapeutisk uddannelse, 2-årig Master in Social Skills og ADBB certificeret. Derudover har Flemming et hav af kortere og længerevarende kursusforløb, men en særlig fokus på systemisk/narrativ terapi og mentalisering.

Flemming har mere end 32 års pædagogisk erfaring med børn og voksne, fra vuggestuer, børnehaver, fritidshjem, intrigerede institutioner, behandlingsinstitutioner og sikrede afdelinger (surrogat fængsel), både som pædagog, leder, terapeut og supervisor. Læs mere her.

tove

Afdelingsleder afdeling Carus: Tove Lybæk​.

Tove er uddannet som psykiatrisk sygeplejerske og har flere efteruddannelser inden for småbørnsområdet, fx Cos-P uddannelse, ​Minding the baby, NBO, Marte Meo uddannelse og 1-årig efteruddannelse forløb med henholdsvis spædbarnspsykiatrisk afdeling på BBH og Viktoriagården i Malmø.

Af andre uddannelser kan nævnes: 1-årig miljøterapeutisk uddannelse, ​2-årig efteruddannelse i psykiatri fra Sct. hans hospital, 1-årig misbrugsuddannelse, ​1-årig neuropædagogisk uddannelse, 2-årig familieterapeutisk efteruddannelse og 1-årig supervisions uddannelse med fokus på reflekterende team og en 1-årig Mentaliseringsuddannelse. Læs mere her

​Høj faglighed, ordentlighed og åbenhed er nøgleord for alle medarbejdere ansat på Curams afdelinger, og vi vægter personligt engagement meget højt. Vi er opmærksom på, at medarbejderne på vores afdelinger, har ordentlige arbejdsvilkår, fast supervision, mulighed for efteruddannelse og oplever sig anerkendt i hverdagen. Faglig stolhed, og lysten til at gøre en forskel, er den drivende kraft hos alle medarbejdere, ellers var de ikke blevet ansat.

Medarbejdere på de enkelte afdelinger:

  • Carus klik her
  • Spero klik her
  • Context klik her
  • Cognita klik her

Fandt du ikke det, du ledte efter?​​

Behandlingsinstitutionen Curam ApS

Hovedgaden 79-81, 4050 Skibby   |   Tlf.: 21 12 50 19   |   E-mail: post@curam.dk | Find os på Tilbudsportalen og LOS