Til kommunen​ og professionelle

​Curam tilbyder en højt specialiseret socialpædagogisk indsats til sårbare familier, gravide, udsatte børn, unge og voksne med differentierede pladstyper og en lang række tilbud, så der leveres en helhedsorienteret indsats med perspektiv, kvalitet og borgen i centrum.

Afdeling Carus tilbyder fx mor/far og barn døgnophold jf. servicelovens § 52.3.4 (familiebehandling i døgnophold). Læs mere her.

Afdeling Spero er en døgn behandlingsinstitution efter § 66, stk. 1, nr. 6 til børn i alderne 6-12 år. Under etablering

Afdeling Contex er døgn behandling institution efter § 66, stk. 1, nr. 6 til børn i alderne 12-18 år. Under etabelering

Vi løser de mest komplekse sager, og har mange års erfaring i arbejdet med de tungeste børne- og familiersager, og løser også sager som andre har svært ved håndtere, også de udadreagerende.

Bemærk, at vi tilbyder døgnbehandling, og ikke bare døgnophold, hvilket betyder, at alle vores afdelinger i høj grad har fokus på, at den enkelte familie, det enkelte barn udvikler sig maksimalt i forhold til de kompetencer og udfordringer de måtte have.  

​Vi tager overordnet udgangspunkt i en systemisk narrativ tankegang, ligesom vi i høj grad er inspireret af tilknytningsteorien og neuroaffektiv udviklingspsykologi, herunder et særligt fokus på mentaliseringskompetencer og refleksions funktion. Men vi er i høj grad eklektisk og pragmatisk i vores tilgang, hvor indsatsen, herunder metodevalget tilpasses den enkelte sag, hvilket betyder at vi eksempelvis også arbejder med adfærdsmæssige, socialpsykologiske og kognitive metoder som fx AART- Aggression Replacement Training, MI -motiverende interview/samtaler og FIT (Feedback Informed Treatment)

Så kontakt os endelig, hvis du har en sag du ønsker at drøfte, og/eller ønsker at høre hvad vi kan tilbyde.

kontrakt-450x299

spædbarn

Fandt du ikke det, du ledte efter?​​

Behandlingsinstitutionen Curam ApS

Hovedgaden 79-81, 4050 Skibby   |   Tlf.: 21 12 50 19   |   E-mail: post@curam.dk | Find os på Tilbudsportalen og LOS