Tidlig indsats – afdeling Carus

Carus betyder omsorg, og det er netop Carus omdrejningspunkt i alt det vi laver, at både børn og voksne har brug for og krav på at blive mødt med omsorg, tryghed og anerkendelse.

​Carus tilbyder en bred vifte af familiebehandlingstilbud, døgnfamiliebehandling, div. psykologiske undersøgelser, traumebehandling og spædbarnsbehandling, Vores faglige niveau er højt, og vi tilbyder højt specialiseret behandling med udgangspunkt i den nyeste viden indenfor småbørnsområdet og familiebehandling. Da vi primært har højt uddannede personale og en høj normering, så er vi ikke de billigste på markedet, men hvis fokus er på kvalitet og professionel behandling – som oftest er billigst på den lange bane – så er vi det rette valg.

PS. Carus er kendt for vores gode fysiske rammer, ude som inde og alle vores lejligheder har mindst 2 store rum, så der også er plads til en større familie. Lejlighederne er ligeledes velegnet til familier og børn der har brug for at være afskærmet, fx børn født med FAS (medfødt alkoholsyndrom).

Udendørs er der en stor parklignende have, med en legeplads med sandkasse, gynger og rutchebane, hyggekroge, bålplads, drivhus, fodboldmål og mange flotte gamle flotte træer.